cagrigenc
Kayıt tarihi : 22/08/10 Mesaj Sayısı : 17 Nerden : cgws.tr.gg Yaş : 30 Cinsiyet : Ruh Halim : Tuttuğu Takım :
| Konu: CGWS Tasarım Paz Ağus. 22, 2010 5:26 pm | |
| CSS tasarım yapılmaktadır. Şimdilik kendime ait kanıtlayabileceğim 10 tane tasarımım vardır. Bunun 5 tanesini ben kullanmaktayım. Fakat sadece 1 tane sitem bilinmektedir. 5 yıldır bu işle uğraşmaktayım. Fiyatı merak ediyorsanız dert değil. Ya 5 TL(Avea'ya gönderilecek) Ya da tasarımda cgws.tr.gg yazısı. İlgilenen olursa cgws.tr.gg adresime beklerim, [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... | |
|
boyabatburak
Uyarı Seviyesi : Kayıt tarihi : 12/08/10 Mesaj Sayısı : 129 Nerden : B-S Yaş : 28 Cinsiyet : Ruh Halim : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: CGWS Tasarım Salı Ağus. 24, 2010 1:30 am | |
| Arkadaşım burası reklam yeri değil ! Ayrıca paylaştığın tasarımlara baktım , sitene de baktım tasarımlar berbat -_- Ben bile bir kaç günlük tasarımcıyım bunlardan baya iyi yapıyorum ... | |
|
cagrigenc
Kayıt tarihi : 22/08/10 Mesaj Sayısı : 17 Nerden : cgws.tr.gg Yaş : 30 Cinsiyet : Ruh Halim : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: CGWS Tasarım Çarş. Ağus. 25, 2010 12:49 pm | |
| tasarımcı olduğun belli dostum. foruma koya koya (ç)alıntı tasarımlar koymuşsun! | |
|
Shanp1e.
Uyarı Seviyesi : Kayıt tarihi : 12/08/10 Mesaj Sayısı : 171 Nerden : Bursa Yaş : 32 Cinsiyet : Ruh Halim : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: CGWS Tasarım Çarş. Ağus. 25, 2010 10:50 pm | |
| Burası Reklam Veya Tartışma Alanı Değildir Siteni Tanıt Bölümüne Açınız | |
|
boyabatburak
Uyarı Seviyesi : Kayıt tarihi : 12/08/10 Mesaj Sayısı : 129 Nerden : B-S Yaş : 28 Cinsiyet : Ruh Halim : Tuttuğu Takım :
| Konu: Geri: CGWS Tasarım Paz Ağus. 29, 2010 12:41 am | |
| - cagrigenc demiş ki:
- tasarımcı olduğun belli dostum. foruma koya koya (ç)alıntı tasarımlar koymuşsun!
o tasarımlar bir kere çalıntı yada alıntı değil onlar tüm internet kullanıcılarina açık olan tasarımalardır,,, | |
|